LPG Endermologie


LPG Endermologie – Naturlig Skönhet för allalpg15

En effektiv och överlägsen metod för att reducera celluliter, forma kroppens konturer och ge dig en fastare och spänstigare hud. Den kan även lindra muskel- och ledvärk. Behandlingarna anpassas efter behov och önskemål. Metoden ökar blodcirkulationen i huden och verkar lymfa-dränerande, vilket gör att slaggprodukter och överflödig vätska drivs ut och fettförbränningen ökar. Behandlingen har även en skön avstressande effekt. Med LPG kan man minska biverkningarna vid kirurgiska ingrepp som t ex fettsugning.

LPG för din Hälsa…

LPG behandlingar kan skapa en mjukare kropp med mindre spänningar och värk.

LPG är en djupmassage som sätter igång cirkulationen i kroppen, endorfiner lösgörs i kroppen och syresättningen blir högre i musklerna.

LPG tekniken kan hjälpa även den smärtkänslige att få en god behandling eftersom maskinen och vakuumsuget kan ställas in på olika nivåer.

LPG behandling kan med fördel rekommenderas till patienter som har problem med bl.a. fibromyalgi, reumatisk värk samt stelhet i kroppen.

LPG erbjuder en unik och patenterad teknologi för att forma kroppen och skapa ett inre välbefinnande. Endermologi® är en väl dokumenterad metod framför allt för att reducera celluliter, skulptera kroppen samt ge en slätare och spänstigare hud.

Det är naturligtvis viktigt att gå igenom kostvanor och träning ihop med LPG behandling, tillsammans hjälper det kroppen att återfå balansen.

Hur går behandlingen till ?

Vi rekommenderar alltid en kur. Kurkort finns att köpa för 5 alternativt 10 gånger. Behandlingen utföres för bästa resultat 2 gånger per vecka. Behandlingsresultatet bör underhållas ca 1 gång/månad. Vid bokning av enstaka behandling lånar vi ut kroppsstrumpa, vid flera tillfällen eller i kur köper du din egen. Kroppsstrumpan används för hygien, för bättre grepp samt följsammare behandling.

LPG har mer än 20 års erfarenhet, referenser från hela världen och 85 vetenskapliga publicerade studier med synliga snabba resultat!

 

Lipomassage BÄST I TEST!

 

I tidningen PLAZA Kvinna kan man läsa om Lipomassage och vilka fantastiska resultat deras reporter fick! Reportern behandlades 7 gånger.

PLAZA Kvinna testade flera metoder, men det var bara LPG lipomassage som fick full pott (5 i betyg) och BÄST I TEST!

 

Så här skriver PLAZA Kvinna:

”Som en fettsugning utan ingrepp – Magen slimmades med 8 cm på 2 veckor!”

 

LPG behandlingar:untitled

 

Fettreducering med ofarlig metod

Minska ditt midjemått

Minska din lårvidd

Forma/minska din rumpa

Ta bort ”gäddhänget” på armarna

Blir av med ”kärlekshandtagen”

Reducera dina celluliter

 

 

Prislista

LPG kropp enstaka tillfällen:      700 kr

Kurkort 5 behandlingar:           3000 kr

Kurkort 10 behandlingar:         5000 kr

Kurkort 15 behandlingar:         7500 kr

Kroppsstrumpa:                         300 kr